Dakwerken Van Kreij

Over ons


Vier ervaren dakwerkersploegen om u te dienen

Dakwerken van Kreij uit Vorselaar groeide de afgelopen jaren uit tot een betrouwbaar dakwerkersbedrijf voor zowel kleine als grote dakprojecten in heel Vlaanderen. Dankzij onze veelzijdige en ervaren dakwerkers bieden we een totaalservice voor dakrenovatiedakisolatieoverzetdakendakgoten & dakvensters en nieuwe daken. U bent welkom voor zowel grote als kleine opdrachten.  

Dakwerken van Kreij bestaat uit een team van meer dan tien ervaren dakwerkers, opgedeeld in vier ploegen. Zaakvoerder Ronald van Kreij volgt alle projecten van kortbij op en verzorgt de klantencontacten. Achter de schermen rekent hij op de administratieve opvolging door echtgenote Sophie Cools.

Wat vinden wij belangrijk?

Naast een vakkundige uitvoering en het gebruik van kwaliteitsvolle materialen hecht Dakwerken van Kreij veel belang aan het nakomen van gemaakte afspraken en een vlotte administratieve afhandeling.

Ook op vlak van de timing leveren wij alle nodige inspanningen om de beloofde deadlines te respecteren. Flexibiliteit zit in onze natuur. Verder bieden wij heldere offertes aan, zonder onaangename verrassingen op de eindfactuur.

Waar voeren wij dakwerken uit?

Wij zijn actief in een grote regio rond onze thuisbasis in Vorselaar. Wij tellen tal van realisaties in de steden en gemeenten in en rond de stad Antwerpen (Brasschaat, Wijnegem, Schoten, Schilde, Wommelgem, Edegem, Deurne, Mortsel,...), de regio’s Turnhout, Geel, Mol, Lier, Mechelen, Aarschot, Diest, Herentals,… en de volledige provincie Limburg.