Dakwerken Van Kreij

Dakisolatie


foto6-pag

Hellende daken

Alleen wanneer een hellend dak over een onderdak beschikt, behoort dakisolatie aan de binnenzijde tot de mogelijkheden.


Wanneer dit nog niet het geval is, plaatsen wij een onderdak. In dat geval adviseren wij steeds om meteen ook de pannen te vervangen en te kijken of er nog andere vormen van dakrenovatie nodig zijn.


Na het plaatsen van het onderdak door onze ervaren dakwerkers, hebt u de vrije keuze om al dan niet zelf de isolatie te plaatsen.


Isolatie aan de binnenkant van het dak gaat uiteraard alleen wanneer de zolder nog niet is afgewerkt  met kamers. Wanneer dit wel het geval is, dan biedt een sarkingdak de oplossing. Bij een sarkingdak plaatsen we de dakisolatie aan de buitenkant op de houten kepers. Hierop worden dan onderdak, houtwerk en pannen aangebracht.

Platte daken

Platte daken isoleren we aan de buitenzijde. Zo plaatsen we isolerende PUR-platen op de bestaande dakbedekking. Vervolgens werken we uw plat dak opnieuw volledig af met roofing (bitumen) of EPDM-rubber.

U mist geen enkele isolatiepremie

Door een vakkundige uitvoering en het juiste technisch voorstel garanderen wij dat u steeds maximaal geniet van de bestaande isolatiepremies van de overheid. Bovendien helpen wij u proactief met het invullen van de nodige documenten.


Meer over premies voor dakisolatie.

Bekijk onze realisaties van dakisolatie